Keurmerk webwinkel

WIJ ZIJN PAS TEVREDEN ALS JIJ HET OOK BENT!

 

Persoonlijk contact en betrokkenheid

Wij staan voor een goede en persoonlijke service.

Alles wat in onze webwinkel staat is door onszelf met veel liefde uitgekozen en wordt met veel liefde naar jou verzonden.

Wij doen net dat stapje meer, persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen via onze website en socials regelmatig inventariseren waar jij als klant behoefte aan hebt. Zo laten we jou bijvoorbeeld meebeslissen over nieuw in ons assortiment op te nemen producten en komt er bijvoorbeeld de mogelijkheid om al onze bestaande producten een review te geven.

 

Help! item staat niet in de webwinkel!

Geen zorgen, wij vinden het belangrijk om aan jouw wensen te voldoen.

Zo bieden wij bijvoorbeeld de mogelijkheid om voor jou op zoek te gaan naar een specifiek item dat (nog) niet in onze webwinkel te vinden is. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is even contact met ons opnemen via ons contactformulier of onze andere kanalen. Wij zullen dan samen met jou de mogelijkheden bespreken.

 

Wist je al dat Flamingo Forever een cadeauservice heeft?!

Wil jij graag je vriendin/vriend/familie of wie dan ook blij maken met een te gek cadeau? Geef dit gewoon aan bij het plaatsen van je bestelling en wij maken er een feestje van! Een mooi ingepakt cadeau met iets extra`s, rechtstreeks door ons verzonden naar de ontvanger. Daar word je toch blij van?!

 

Feestartikelen en accessoires

Geef je binnenkort een feestje welke je een Flamingo thema wil geven? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres! Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheden.

 

Onze eigen Flamingo Forever product lijn! 

Wij hebben twee flamingo prints laten ontwerpen die we willen gaan gebruiken op diverse producten. Denk aan bijvoorbeeld een lipgloss, een linnen tas of een waterfles met daarop onze eigen Flamingo prints. We zijn nog volop bezig om deze productlijn op zo kort mogelijke termijn te lanceren.